Actes

25 octubre 2022

Cloenda Progama Municipis Innovadors

El Programa Municipis Innovadors, organitzat per la Direcció General d’Innovació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves, ha programat el pròxim 25 d’octubre a les 10:00h el seu esdeveniment de tancament.

Els municipis innovadors de 2021 i els que han participat enguany tindran el seu moment de protagonisme per a fer valer el seu treball durant aquestos mesos. En un cas presentaran breument les missions escollides i els primers passos per desplegar-les, i en altre, visibilitzaran els seus avanços en les estratègies d’innovació orientades a Missions dels seus municipis. 

 
 
Recurso 9
4 octubre 2022

Jornada 'Màrqueting de ciutat i innovació com a palanques de transformació'

El Programa Municipis Innovadors, organitzat per la Direcció General d’Innovació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves, ha programat el pròxim 4 d’octubre a les 10:30h una jornada sobre màrqueting de ciutat i innovació.

L’esdeveniment “El màrqueting de ciutat i la innovació com a palanques de transformació” es retransmetrà en streaming pel canal de Youtube de Las Naves i comptarà amb la realització i emissió en directe del programa de ràdio, Hoy por Hoy Locos por Valencia, de Radio Valencia Cadena SER de 12:30h a 14:00h. 

 
 
Recurso 9
22 sePTIEMBRE 2022

Encuentros SER. Municipis Innovadors. Missions per a una transició digital, verda i social.

El Programa Municipis Innovadors, organitzat per la Direcció General d’Innovació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves, ha programat el pròxim dijous 22 de setembre a les 10:00h un especial “Encuentros SER. Municipis Innovadors. Missions per a una transició digital, verda i social”. L’esdeveniment es retransmetrà en streaming pel canal de Youtube de Las Naves i per la plataforma de Radio Valencia Cadena SER.

Recurso 9
2 JUNIO 2021

Jornada ‘Municipis Innovadors’ Segona Edició​

Programa de planificació estratègica d’innovació basada en Missions. Territoris Innovadors de la Comunitat Valenciana.

Recurso 7
Recurso 9
FEBRERO 2022

Esdeveniment de clausura

Acte final de reconeixement als municipis participants en el Programa d’innovació per a municipis orientat a Missions.

Scroll to Top